Picture!

Skrivet den 2009-12-28 @ 11:44:54



Christmas!

Skrivet den 2009-12-25 @ 00:40:43

Som vanligt ar vi samst pa att uppdatera men men, vi har nu spenderat 4 dagar i Brisbane och dom har varit  riktigt roliga. Vi motte upp joel,calle och orre som aven bor pa samma hostel som oss och vi har vell harjat runt en hel del.Annars har vi mest softat o tagit de lugnt.

Julen spenderades med lasagne till frukost, taco som julbord och sedan ett litet julklapps byte pa kvallen, tror nog putte blev gladast for sina 3 gumminappar han fick. Efter julklappsbytet begav vi oss till en bio for att se avatar i 3d, riktigt nice film faktiskt. Lite udda jul men den var vell anda helt lyckad.

Merry Christmas mini&utte


No internet!

Skrivet den 2009-12-20 @ 10:54:59

Vi befinner oss nu i Rainbow beach,ungefar lika stort som hallby men bra mkt finare o for att vara sa litet finns det mkt saker att gora. Annars kan vi rapportera att vi varit pa varldens storsta sand o i 3 dagar namligen frasier island, korde runt med jeep dar pa stranden, fastnade i sand osv dock upplevde man sjukt coola stallen. Man ar ganska trott pa sand just nu men snart bar det av till storstan Brisbane i 5 dagar for julfirande med joel o company, da kommer de forhoppningsvis upp massa bilder har ocksa. Just nu ar de alldeles for daligt internet for att kunna lagga upp dom.

Take care mini&utte


Har var det dott!

Skrivet den 2009-12-09 @ 10:41:53

Vi vet att vi har varit daliga pa uppdatera har, men internet ar dyrt och nar vi val sitter sa prioriterar vi viktigare saker :)

Liten statusuppdatering:

Vi flog alltsa fran Sydney upp till Cairns for att mota upp Qarl, Joel och Orre, traffade aven nagra andra fran Eskilstuna dar uppe. Efter Cairns sa akte vi ner till mission beach, dar hande det dock inte sa mycket. Sedan rorde vi oss ner mot townsville och over till en o som heter magetic island, dar vi spenderade 3 dagar, var ganska haftigt dar, och aven ganska varmt, da vi bada brande axlarna, men framforallt var det putte som brande sig mest.

Nu befinner vi oss i Airlie Beach, dar vi har traffat mittholm, oldberg och johan, dom ar dock ute och seglar just nu. Imorgon aker vi ocksa ut och seglar, det ser vi fram emot ganska mycket :) det ar val allt for nu, vi ska forsoka skarpa oss.

Stay tuned, utte&mini!