Bob and Razmataz

Skrivet den 2009-11-29 @ 07:17:57

Lite dalig upptadering har pa bloggen men pa det hostelet vi ar pa nu ar internet ganska dyrt. Men men nu till det som har hant i helgen.

I fredags anlande vi da till Sydney beachhouse efter en bussresa pa ca 40 min fran centrala sydney, nar vi val kom fram mottes vi av en stor strand dar vagorna slog hoga,solen sken och badkladerna togs fram. Forsta dagen lanade vid varsin bodysurf board for att sedan ga ner till stranden och testa vara surfskills, gick faktiskt helt okej for att vara forsta gangen dock var de bara en bodyboard men kul var det!

Ni som undrar varfor overskriften ar som den ar, ar for att 2 av vara rumskamrater kallar oss det varfor vet vi inte men dom e ratt skona o namnen ar okej.

Pa sondagen begav vi oss ut pa en liten upptacksfard vid ett snorklings stalle i narheten, vi hade inga snoklinggrejjor med oss sa vi gick runt o kollade lite bara, ganska fascinerande. Mandagen kommer vi nog att spendera en stund pa manley beach for att sedan senare pa kvallen aka tillbaka o packa vaskorna, for att pa tisdag lammna sydney for cairns dar vi moter upp Calle,Joel och Orre=).

Cya mini&utte

Bilder kommer senare


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback