Jetlagar

Skrivet den 2009-11-23 @ 01:27:54

Jahapp, sa var vi da antligen pa plats i sydney efter en pafrestande flygresa, resan staratade redan kl 10.00 i lordags morse med bilfard till arlanda. Men dar startade ju resan annars allt annat an bra for val pa plats i arlanda sa vart det direkt strul med vara biljetter, men det visade sig dock att det var deras datorer som det var nagot problem med (puh). Resan till London var inga som helst problem och val i london hade vi 4 timmar att spendera, dom spenderades pa att ga runt o se sig omkring och aven pa nagra ol och fria drinkar. Vid dom fria drinkarna i taxfreen traffade vi nog Londons skonaste bartender och han hallde glatt upp caprinha drinkar till oss, Tummen upp for de.

Och nu till forsta langflyget som tog ca 12 timmar och destinationen var hongkong. Men den har resan gick anda ganska snabbt for vi var fashinerade av alla saker man fick halla pa med sasom hockeyspel,filmer samt massa somn.

Sen var det de dar med 45 minuter i hongkong men det fixade vi latt daremot var planet fran honkong till sydney en mardrom som agnades at mycket klagande om ryggvark o huvudvark o sa vidare men men vi overlevde den i alla fall och har sitter vi nu pa ett hostel i sydney. Forovrigt ett riktigt bra hostel men vi far rummen forst om nagon timme sa vi far vell se hur dom ar.

Men vi kan ju lugnt saga att det dar med jetlag ar absolut ingen overdrift, vi kanner oss mer doda an levande just nu och har inte mycket till krafter. Men en snabb powernap nu sen ar vi pa topp igen, det var vell allt vi hade att saga for nu.

Peace mini&utte

Peace mini&utte


Kommentarer

Postat av: Ojje

jaså, ni kom fram alltså :)



puss

Postat av: Anonym

snabb powernapp? minst 20 timmar eller? :P haha xd i know you! ;D <3

Postat av: Lisa

fortfarande inte okej att dra till australien när det har regnat 3 dagar konstant här hemma! Annars kul att resan gick bra iaf :)

Postat av: Wedlund

Fan va kul att ni har kommit fram nu:) lev livet där borta nu, så kommer jag att vara er en trogen följare här på bloggen!! :) Tycker ni får lägga ut lite bilder då och då, så man får se hur glada ni är ;)



Puss// Niklas the stalker

Postat av: Paulina

Kul att höra att ni kommit fram ordentligt nu! :D Ta det lugnt ute i solen, och bli inte aaaallt för bruna tills ni kommer hem igen ;). Ha det bäst!

Postat av: Lindhe

Ha ha vilken jävla uppställning. Bröderna ute och reser. Ska bli kul att se vad som händer med er boys. Take care...

Postat av: Mauri

Hej, grabbar kul att ni har kommit fram och hoppas att ni får det bra där borta, som Wedlund säger lite bilder vore kul.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback